*Solené s kmínem (pečou se v rodině již někdy od roku 1921)
* Makové (pečou se v rodině již někdy od roku 1921)
* Máslové – vyrobeno z regionálních surovin
* Tymiánové – vyrobeno z regionálních surovin
* Cibulové
* Škvarkové PIVNÍ – vyrobeno z regionálních surovin
* Škvarkové PIKANTNÍ s chilli papričkami
* Parmezánové
* Rajčatové (sušená rajčata)
* Česnekové
* Tvarůžkové
* Jemné sýrové
* Olivové s BIO špaldovou moukou
* Sluníčkové- BIO celozrnné špaldové
* Levandulové s chia semínky s BIO špaldovou moukou
* Bryndzové sypané sezamem
* Mandlové – slané
*Tvarohové s pancettou – specialitka – jen na naších akcích …
Dříve vyráběné druhy tyčinek:
* Černá uzenka
* S bio kozím sýrem – vyrobeno z regionálních surovin
* Bylinkové s kurkumou s BIO špaldovou moukou
* BIO špaldové s Medvědím česnekem
* BIO špaldové se Špenátem
* Mandlové (sladké) – špaldové
* Špaldové s pivovarského mláta
* Špaldové s tuňákem
* Špaldové konopné
* Špaldové lněné
* Špaldové s červenou řepou
* Špaldové Zázvorové (nasládle)
* Okurkové se špaldou a koprem
* Celozrnné sojové
* Sezamové
* Bryndzové s pancettou
* Skořicové (sladké)